SUNN FRUKTSALAT MED LIME

Fruktsalat er en frisk og lett dessert som faller i smak hos de fleste. Denne inneholder i tillegg blåbær og jordbær. Det hele er marinert i lime som gir en ekstra frisk smak til salaten. Frukt og bær er naturlig søtt og trenger i grunnen ikke så mye ekstra hjelp fra søtning, men i denne desserten valgte jeg å tilsette en skje med lønnesirup. Dette er noe man lett kan slenge sammen til nyttårsdesserten.

Fersk frukt smaker alltid fantastisk og er en fin avslutning til ethvert måltid. Her kan man selvfølgelig variere innholdet etter sesong om man ønsker, ellers er vi jo så heldige at vi stort sett får tak i det meste av frukt og bær året rundt.  

LIMEMARINERT FRUKTSALAT (UTEN SUKKER)

(4 personer)

 

1 ss lønnesirup

1 lime + skall

1/2 mango

15 jordbær

1 liten pk blåbær

2 håndfuller druer

2 pærer

 

Bland sammen lønnesirup, saft og skall fra lime i en bolle. Del frukt og bær i mindre biter og vend inn i limemarinaden. La det trekke til seg smak i ca. 20 minutter. Server gjerne i porsjonsglass! 

GODT NYTTÅR!

Følg meg gjerne på → Instagram ←for å få med deg siste nytt og trykk på liker-knappen nedenfor hvis du liker oppskriftene her :)

#vegansk #vegetar #sunn #sunt #snacks #oppskrift #vinter #jul #dessert #rawfood #natur #frukt #sommer #salat #mat #baking #kosthold #livsstil 

Én kommentar

Postet av: Henriette Celin
Dato: 31.12.2015 Klokken: 16:10 - http://www.bergensergenser.blogg.no


Så deilig! denne så fresh, fin, og ikke minst, god ut :-D

Skriv en ny kommentar

hits