CHIAPUDDING MED KARDEMOMME OG VANILJE

Chiapudding er en morsom frokost som er lettvint å lage. De små harde frøene blir til en tykk pudding over natten og kan nytes sammen med frukt og bær. Det er superenkelt og man kan smaksette puddingen ulikt hver gang. Denne oppskriften er så langt min favoritt. Jeg lager chiapuddingen med kokosmelk, vanilje og kardemomme. I tillegg tilsetter jeg litt honning og rosiner. 

Jeg synes mango eller bringebær passer perfekt på toppen... eller mango- og pasjonsfruktsyltetøy! Her går det selvfølgelig an å toppe med det man ønsker. Det er også godt å tilsette litt krønsj i form av hakkede nøtter. Oppskriften gir 2 store porsjoner. Chiapuddingen er også fin som et mellommåltid når man blir litt sulten, ellers går det an å toppe havregrøten med en skje av puddingen.

CHIAPUDDING MED KARDEMOMME OG VANILJE

(2 porsjoner)

 

8 ss chia

1 boks light kokosmelk 

2 ts honning (evt. agave for vegansk versjon)

1/2 ts kardemomme

1/2 ts vaniljepulver

1 håndfull rosiner

 

Topping:

Mango

Valnøtter

 

Bland sammen alle ingrediensene til chiapuddingen og la det stå i kjøleskapet over natten. Neste morgen kan puddingen toppes med frukt eller bær og nøtter. Det er også godt å toppe med ulike syltetøy. Oppskrift på mango- og pasjonsfruktsyltetøy finner du hvis du trykker her.


Følg meg gjerne på → Instagram ←for å få med deg siste nytt og trykk på liker-knappen nedenfor hvis du liker oppskriftene her :)

#vegansk #vegetar #sunn #sunt #chiapudding #supermat #oppskrift #vinter #jul #frokost #rawfood #natur #frukt #sommer #salat #mat #baking #kosthold #livsstil

3 kommentarer

Postet av: missmommy.blogg.no
Dato: 03.01.2016 Klokken: 18:24 - http://missmommy.blogg.no


Dette ser nydelig ut :) takk for tips!
Postet av: Henriette Celin
Dato: 03.01.2016 Klokken: 19:56 - http://www.bergensergenser.blogg.no


Så veldig fresht og godt ut :-D
Postet av: Ane Magnussen
Dato: 03.01.2016 Klokken: 20:55 - http://www.anemagnussen.no


Nam! Det så utrolig godt ut!

Skriv en ny kommentar

hits